De vanligaste typerna av sexleksaker

Sexleksaksindustrin uppskattas för närvarande till 29 miljarder dollar, och det förutspås att nå ungefär 52 miljarder dollar kommer 2026. Sexleksaker finns överallt, och det kommer bara att finnas fler av dem för VR Sexleksaker. För närvarande finns det hundratals, om inte tusentals, tillverkare, och varje företag erbjuder något lite annorlunda, catering till olika kön, sexuella läggningar, kroppsdelar, kinks, fetischer och så mycket mer så som billig sexdocka från Snorbilligt.se.

Det är därför det kan vara svårt att bestämma sig för en sexleksak. Alternativen är oändliga, för att inte tala om att vissa är bättre kvalitet eller dyrare än andra. Lyckligtvis kan de flesta delas in i kategorier. När du väl har en känsla av vilken typ av leksak du vill ha är det mycket lättare att bestämma dig för en specifik leksak därifrån och Sexdockan.com.

Med hjälp av Megan Fleming, Ph.D., sexexpert för Lovehoney, en av de största online-leksakshandlarna i världen, bryter vi ner 13 av de vanligaste typerna av sexleksaker. Det finns många fler nischfetischleksaker som inte finns på den här listan, men lyckligtvis har vi också en lista över bondage-och BDSM-sexleksaker, om det är mer din hastighet.

Läs också: https://www.vrsexleksaker.se/massagestav/

Scroll to top